עוגת פרג בחושה עם קוקוס ושוקולד לבן

מזה זמן שאני מחפשת את את עוגת הפרג הבחושה האולטימטיבית לטעמי.
אספתי את כל מתכוני הפרג שלי ומה שקבלתי היתה עוגה מהירה מאד
וטעימה מאד, לחה ולא יבשה.


מרכיבים:
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס קמח תופח
100 גרם כוסות פרג טחון
0.5 כוס קוקוס
1 תפוח עץ - מקולף ומגורר גס
1 שמנת חמוצה
100 גרם שוקולד לבן
1 כפית חמאה להמסת השוקולד
4 כפות חלב להמסת השוקולד
קורט מלח

אופן ההכנה:

הכנת הפרג:

פרג טחון טרי - 100 גר', 1/3 כוס חלב, 2 כפות סוכר, 25 גר' חמאה וכף תמצית וניל. לבשל על אש נמוכה עד לספיגת הנוזלים, התערובת צריכה להיות כמו דייסה סמיכה. לצנן.

1. לערבב במיקסר את החמאה והסוכר.
2. להוסיף הביצים והשמנת ולהמשיך לערבל.
3. לערבב את כל החומרים היבשים - קמח, קוקוס ומלח, להפסיק את פעולת המיקסר ולהוסיף החומרים הרטובים כולל הפרג ולהמשיך לערבל.
4. להכניס לתבנית משומנת את תערובת העוגה ולאפות בתנור מחומם 180 מעלות ולאפות כ- 40 דקות.
5. להמיס השוקולד עם החמאה והחלב על להבה נמוכה תוך ערבוב.
6. כשהעוגה מתקררת לשפוך את השוקולד על העוגה.

No Comments Yet.

Leave a comment