מרכיבים:
1/2 קילו טופו חתוך לקוביות
100 גרם – שזיפים מיובשים בלי גרעינים
100 גרם – משמש מיובש
3 תפוחי אדמה – חתוך לקוביות
6 כפות - סילאן תמרים
6 שיניים - שום כתוש
6 כפות - קטשופ
6 כפות - רוטב סויה
1 כף גדושה - אבקת מרק בצל
1/2 כוס - מים
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
שמן קנולה – 1/3 כוס
אופן ההכנה:
1. להכניס לתבנית אפיה את השזיפים, משמשים ותפוחי האמה.
1. להניח הטופו מעל.
2. לערבב את הסילאן, השום, הקטשופ, רוטב הסויה, אבקת מרק הבצל המעורבבת עם המים, המלח והפלפל ולשפוך על חלקי הטופו ולערבב היטב.
3. לשפוך מעל את השמן, לכסות בנייר כסף ולהכניס לאפייה ב- 180 מעלות למשך כ- 3/4 שעה.
4. להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד שמשחים, עוד כ- 10 דקות.
5. אני מגישה עם אורז לבן.
בתיאבון