פלפלים קלויים ממולאים גבינה

מעדן אמיתי ושוב בלקני, מאפיין במיוחד את המטבח הבולגרי והיווני.
מנה כזאת המלווה באוזו 12 עם קרח עושה את היום לקסום.

מרכיבים:
12 יחידות פלפל שושקה - קלוי על האש וקלוף ונקי מזרעים - לא לשטוף במים
תערובת לבורקס של פסח - ראה מתכון שלי
1 כוס/ות קמח - לקימוח הפלפלים
1-3 ביצים - ביצים טרופות
שמן קנולה - לטיגון

אופן ההכנה:
לשטח כל פלפל על משטח עבודה, למלא בתערובת ולסגור, כשצד אחד מכסה במעט את הצד השני הפתוח למניעת דליפת התוכן.
לעבד את הפלפל כך שלא ישנה צורתו הפלפלית.

בסיום המילוי, לטבול כל פלפל בקמח, להסיר עודפי הקמח, להעביר לטבילה בביצה ולטגן מכל הכיוונים עד לגוון זהוב.

להגיש עם אוזו 12 וקרח.

No Comments Yet.

Leave a comment