המרכיבים
2 חבילות פסטה- מבושלות לפי הוראות היצרן, עם מלח - "אל דנטה"
1 בצל - קצוץ דק
5 שיני שום - קצוצות
2 פרחי ברוקולי גדולים - מבושל במי מלח וקצוצים דק
1 סלק - אפוי בנייר כסף עד שמתרכך וקצוץ לקוביות קטנות
1 כרישה - רק החלק הלבן, קצוץ דק
1 ראש סלרי - קצוץ לקוביות קטנות
1 קופסת עגבניות חתוכות ברוטב עגבניות - קופסה גדולה
5 עלי בזיליקום
מלח ופלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם האישי
1/4 כוס שמן קנולה
מים - לפי הצורך, כדי שהרוטב לא יהיה יבש
1/2 כוס ממי בישול הפסטה
3/4 כוס פרמזן - מגורר - לטבעונים ,תחליף פרמזן
אופן ההכנה
1. לטגן הבצל בשמן עד שזהוב, להוסיף השום, ברוקולי, סלק, כרישה, סלרי
והעגבניות ולערבב היטב.
2. לבשל לכדי רוטב ולא לשכוח להוסיף מים בכמות הנדרשת- לערבב מידי פעם.
3. לתבל במלח ופלפל לטעום ולתקן טעמים.
4. להוסיף את הבזיליקום ומי בישול הפסטה, לפי הצורך, ולבשל עוד 5 דקות
6. לבשל הפסטה.
7. להוסיף הפסטה לרוטב לערבב ולהגיש מיד עם תחליף הפרמזן המגורר.
בתיאבון