פסטה ברוטב ירקות עשיר

המרכיבים

2 חבילות פסטה- מבושלות לפי הוראות היצרן, עם מלח - "אל דנטה"
1 בצל - קצוץ דק
5  שיני שום -  קצוצות
2 פרחי ברוקולי גדולים - מבושל במי מלח וקצוצים דק
1 סלק - אפוי בנייר כסף עד שמתרכך וקצוץ לקוביות קטנות
1 כרישה - רק החלק הלבן, קצוץ דק
1 ראש סלרי - קצוץ לקוביות קטנות
1 קופסת עגבניות חתוכות ברוטב עגבניות - קופסה גדולה
5 עלי בזיליקום
מלח ופלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם האישי
1/4 כוס שמן קנולה
מים - לפי הצורך, כדי שהרוטב לא יהיה יבש
1/2 כוס ממי בישול הפסטה
3/4 כוס פרמזן - מגורר - לטבעונים ,תחליף פרמזן

אופן ההכנה

1.  לטגן הבצל בשמן עד שזהוב, להוסיף השום, ברוקולי, סלק, כרישה, סלרי
     והעגבניות ולערבב היטב.
2.  לבשל לכדי רוטב ולא לשכוח להוסיף מים בכמות הנדרשת- לערבב מידי פעם.
3.  לתבל במלח ופלפל לטעום ולתקן טעמים.
4.  להוסיף את הבזיליקום ומי בישול הפסטה, לפי הצורך, ולבשל עוד 5 דקות
6.  לבשל הפסטה.
7.  להוסיף הפסטה לרוטב לערבב ולהגיש מיד עם תחליף הפרמזן המגורר.
בתיאבון

No Comments Yet.

Leave a comment