פסטה עם זוקיני

 

מרכיבים:

1/2 כוס בצל שלוט - קצוץ דק
5 קישואים - קצוצים לפרוסות
מלח ים לבישול הפסטה ולרוטב
פלפל שחור לפי הטעם
1 פלפל צ'ילי - קצוץ דק
1 חבילה ספגטי - אני ממליצה על היצרן דה-צ'קו, מכל הפסטות היבשות בארץ, מצאתי אותה כטובה ביותר
1/2 כוס פרמזן - מגורר
100 גרם צנוברים - לקלות, תוך כדי ערבוב, כדקה במחבת בלי שמן, להיזהר, הצנוברים נשרפים בקלות
אופן ההכנה:

עקרון שלי - בכל פעם שאני מבשלת פסטה, אני שומרת בצד כוס ממי בישול הפסטה, למקרה שהרוטב "יבקש" עוד נוזלים.

1. לטגן את הבצל מספר דקות עד שנעשה שקוף וזהוב, להוסיף את הזוקיני, מלח פלפל שחור ופלפל צ'ילי ולהמשיך לטגן עוד כ- 5 דקות.
2. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן - עד לדרגת "אל דנטה".
3. מסננים את הפסטה ומעבירים למחבת עם הזוקיני והבצל, מחממים כשתי דקות ואם יש צורך, מוסיפים קצת ממי בישול הפסטה.
4. מורידים מהאש, מוסיפים את הפרמזן והצנוברים, מערבבים היטב ומגישים מיד.

No Comments Yet.

Leave a comment