לממהרים והרעבים שבננו, שלמרות חוסר הזמן לא מוכנים להתפשר על איכות מזונם.
אז הנה עוד מתכון לממהרים ולעצלים.
משך הכנת הרוטב קצר יותר ממשך בישול הפסטה עצמה.
כל המתכונים הללו הן תוצאה של חוסר זמן, חיפוש ושילוב המהיר והטעים.
משך הכנת הרוטב קצר יותר ממשך בישול הפסטה עצמה.
כל המתכונים הללו הן תוצאה של חוסר זמן, חיפוש ושילוב המהיר והטעים.
מרכיבים: | |||
500 גרם | פסטה - (חבילה) מכל סוג, רק לא מקרוני או ספגטי | ||
7 | צוקיני - קטנים (או קישוא), טריים ומוצקים. לרחוץ היטב עם סבון, לא לקלוף - לחתוך | ||
4 | שיני שום- קצוצים | ||
120 גרם | נקניק - או פסטרמה מעושנת. לשומרי הכשרות, אפשר לוותר,או להמיר בתחליף נקנקיות של טיבעול. לחתוך לקוביות | ||
150 גרם | גבינה בולגרית - מפוררת ביד | ||
מלח גס - להזהר בכמות המלח - יש גבינה בולגרית | |||
פלפל שחור - גרוס טרי, לפי הטעם | |||
פלפל צ'ילי - קצוץ, הכמות לפי הטעם | |||
0.25 כוס | שמן זית | ||
אופן ההכנה:
כמו שאמרתי - מהיר ומתאים גם לעצלים, מוכן תוך דקות ורק ממוצרים שיש בבית. ניתן להחליף את הזוקיני בחצילים או כל רעיון אחר יתאים. אני מעדיפה זוקיני.
מבשלים את הפסטה במי מלח עד למצב "אל-דנטה".
במקביל נותנים את השמן במחבת/סיר, מוסיפים שום, צ'ילי ותבלינים ומטגנים כדקה. מוסיפים נקניק וזוקיני ומטגנים דקה נוספת בלי מכסה. מוסיפים מצקת ממי בישול הפסטה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה עד שהפסטה מוכנה. בתום הבישול הקישואים צריכים להשאר פריכים.
מסננים את הפסטה, מערבבים ומגישים עם הגבינה הבולגרית.
טעים טעים.