המרכיבים:
8 פרוסות בריוש או חלה לא טריה
3 ביצים
3/4 כוס חלב
1 כף תמצית וניל מרוכזת
2 כפות סוכר
קורט מלח
75 גרם חמאה - לטיגון הטוסטים
להגשה
סירופ מייפל
אבקת סוכר
פירות יער
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב הביצים עם החלב, וניל, סוכר ומלח.
2. להשרות את פרוסות הבריוש עד שיספגו היטב את הנוזלים.
3. להמיס החמאה ולטגן הלחם עד שמזהיב.
אופציה - אפשר כמובן להגיש מלוח, כארוחת ברנץ', בלי הסוכר, והוניל ועם פרוסות בייקון מטוגן,
ביצה עין וקוביות תפוחי אדמה (ראה מתכון באתר).