רכיבים:
1 כרובית - גדולה, מופרדת לפרחים ומבושלת במי מלח, חצי בישול
1 שקית פירורי לחם
100 גרם חמאה
2 שמנת חמוצה
50 גרם פרמזן מגורר
אגוז מוסקט לפי הטעם
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
- לטגן פירורי הלחם עם החמאה תוך ערבוב, עד שהחמאה נמסה
- לפזר פירורי הלחם בתבנית אפייה ולהדק היטב.
- להניח מעל את הכרובית המבושלת חצי בישול.
- לפזר מעל הכרובית, בצורה אחידה, את השמנת ומעל פרמזן.
- לתבל באגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור.
- לאפות כחצי שעה, עד שהמאפה נעשה זהוב.
לקרר קצת ולהגיש.