מרכיבים: | |||
1 קילו | כרוב לבן - פרוס | ||
100 גרם | פרמזן - מגוררת | ||
1 | שמנת חמוצה - גביע | ||
3 | ביצים - טרופות | ||
3 כפות | קמח תופח | ||
סוכר - קורט | |||
מלח ים - לפי הטעם | |||
פלפל שחור - לפי הטעם | |||
שמן קנולה - לשימון התבנית | |||
4 כפות | פירורי לחם - לפיזור בתבנית ומעל המאפה | ||
אופן ההכנה:
1. לחמם את התנור ל- 180 מעלות.
2. לפזר פירורי לחם על התבנית המשומנת.
3. לבשל את הכרוב עם מעט מים, על להבה נמוכה, עד לריכוך הכרוב. לסנן היטב ולהעביר לקערה.
4. להוסיף לכרוב חצי מכמות הגבינה, שמנת, ביצים, קמח, סוכר, מלח ופלפל ולערבב היטב.
5. להכניס לתבנית אפיה, לפזר מעל את יתרת הגבינה ופירורי הלחם.
5. לאפות כ- 50 דקות, או עד שהפשטידה תתייצב ותזהיב.