הקוגל של אמא ז"ל.
מרכיבים:
חבילה איטריות ביצים למרק - מבושלות על פי הוראות היצרן
3 ביצים
4 כפות קונפיטורה כלשהי
חופן אגוזים קצוצים- לא חובה
חופן צימוקים – לא חובה
2 תפוחי עץ, גרנד אלכסנדר - מגוררים גס
1/2 כוס סוכר - כמות הסוכר לפי הטעם האישי
1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל מרכיבי הקוגל.
לשמן תבנית אפיה, או כלים אישיים, להכניס את התערובת. לחמם תנור ל- 180 מעלות.
לאפות כחצי שעה בתנור מחומם 180 מעלות, ועד שהקוגל זהוב.