מרכיבים:
======
6 ביצים
לקציצות:
====]==
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל בינוני – קצוץ דק
1 פלפל חריף – קצוץ דק, לא חובה
2 כפות פירורי לחם
2 שיני שום כתושות
1 ביצה
1 כף שמן קנולה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לטיגון:
=====
3/4 כוס קמח
2 ביצים
1.5 כוסות פירורי לחם
שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
=========
- לבשל הביצים 5 דקות ולהעביר למי קרח להפסקת הבישול.
- לערבב ביד, היטב, את כל מרכיבי הקציצות ולחלק ל- 6 חלקים שווים.
- מקלפים הביצים בזהירות, הן רכות בפנים.
- על פלסטיק נצמד, משטיחים 1/6 מהבשר, מניחים ביצה, מקפלים הפלסטיק ובעזרתו מצפים הביצה בבשר לכדור אובלי, בזהירות, שהביצה לא תיסדק.
- טובלים כל קציצה בזהירות, בקמח, בביצה ופרורי הלחם.
- להכניס למקרר לקירור של כחצי שעה.
- לטגן הקציצות כ- 3 דקות מכל צד, עד שמזהיבות.