המרכיבים:
לקציצות
1/2 ק"ג בשר - טחון
חופן פטרוזיליה - קצוצה
1 בצל - מגורר
2 שיני שום - כתושות
1 תפוח אדמה - מגורר
2 כפות שמן זית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן קנולה - לטיגון הקציצות
לתבשיל
1 חבילה שעועית ירוקה קפואה/צהובה
3 בצלים גדולים - קצוצים
100 גרם רסק עגבניות
1/2 כוס מים
מלח- לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
הקציצות
1. לערבב היטב את מרכיבי הקציצות ולהכין קציצות.
2. לטגן בשמן.
הרכבת התבשיל
1. לטגן היטב בשמן את הבצל עד שמזהיב ויותר.
2. להוסיף השעועית, רסק העגבניות, מים, מלח ופלפל ולבשל כרבע שעה.
3. להוסיף הקציצות ולבשל על להבה נמוכה כחצי שעה.
4. לטעום ולתקן טעמים.