מרכיבים:
1/2 כוס בורגול - מושרה במים כחצי שעה ומסונן
1/2 כוס עדשים כתומות - מבושלות במים ומסוננות
1 תפוח אדמה גדול - מגורר
1 בצל גדול - מגורר
2 שיני שום - כתושות
1 סלסלת פטריות שמפיניון - קצוצות במעבד מזון בפולסים, לפירורים
1/3 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס קמח אוסם
3/4 כוס פירורי לחם
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן זית - לטיגון הקציצות
אופן ההכנה:
- לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצות.
- לטעום ולתקן טעמים.
- להכניס למקרר כשעה.
- ליצור קציצות ולטגן עם שמן זית, על להבה בינונית, עד להשחמה.