התעקשתי הפעם לא לזרוק את העוף והבשר "המכובסים" מהמרק, וזה מה שיצא לי.
מרכיבים: | |||
לקציצות | |||
2 | כרעיים עוף - מהמרק - מנוכה מעור ועצמות וקצוץ גס | ||
1/2 קילו | בשר בקר - שפונדרה מהמרק - מנוכה מעצמות ושומן וקצוצה גס | ||
2 החלק הלבן בלבד | כרישה - פרוסה דק ומבושלת 7 דקות במים עם מלח | ||
1 | תפוח אדמה - מגורר בפומפיה | ||
2 פרוסות | חלה - מושרות במים וסחוטות | ||
1 | ביצה - טרופה | ||
100 גרם | אווז מעושן - קצוץ לקוביות | ||
שמן קנולה - לטיגון הקציצות | |||
מלח ים - לפי הטעם | |||
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם | |||
2 שיניים | שום - כתוש | ||
יוגורט - אופציה להגשה | |||
פירורי לחם לפי הצורך |
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל המרכיבים.
להכין קציצות ולטגן, אם רך מידי להוסיף פירורי לחם.
אופציה - להגיש עם יוגורט קר.
בתיאבון.
ניתן גם לאפות את הקציצות, אולם "משלמים" במחיר הטעם.