קציצות עדשים עם ירקות – טבעוני

המרכיבים

1 כוס עדשים קפואות

1 כוס תרד קפוא, או ברוקולי - מופשר, סחוט היטב מהנוזלים וקצוץ דק

1 בטטה מגוררת

1 קישוא מגורר – סחוט מנוזלים

1 תפוח אדמה מגורר – סחוט מנוזלים

2 שיני שום כתושות

1 בצל מגורר

4 כפות טחינה גולמית

1/3 כוס קמח תופח – יתכן וצריך יהיה יותר, תלוי בכמות הנוזלים שבתערובת

2 כפות שמן קנולה

מלח ים – לפי הטעם

פלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם

שמן לטיגון

3/4 כוס פירורי לחם לציפוי הקציצות

 

אופן ההכנה

1. לערבב היטב את כל המרכיבים, ולטעום כדי לקבל את רמת התיבול המבוקשת.
במידה והקציצות רטובות מידי ולא ניתן ליצור אותן, יש להוסיף עוד קצת קמח.
2. להכין הקציצות ולצפותן בפירורי לחם.
3. לטגן הקציצות ולהגישן בעודן חמות ופריכות.
בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment