מרכיבים: | |||
500 גרם | תרד טורקי - מנוקה מגבעולים ושטוף היטב מחול | ||
1/2 כוס/ות | בורגול - מושרה במים רתוחים - עד לגובה הבורגול ועוד 1 ס"מ | ||
1/2 כוס/ות | קמח תופח | ||
3 כף/ות | טחינה - גולמית | ||
מלח ים - לפי הטעם | |||
פלפל שחור - גרוס טרי - לפי הטעם |
אופן ההכנה:
1.לחלוט את התרד במים רותחים 2 דקות.
2.לקצוץ דק ולסחוט היטב מהנוזלים.
3.להוסיף את יתר החומרים ולערבב היטב עד לקבלת עיסה המתאימה
לטיגון. לפי הצורך ניתן להוסיף קמח עם רך מידי, או להוסיף טחינה עם
סמיך מידי.
4. ליצור קציצות ולטגן בשמן זית.
1.לחלוט את התרד במים רותחים 2 דקות.
2.לקצוץ דק ולסחוט היטב מהנוזלים.
3.להוסיף את יתר החומרים ולערבב היטב עד לקבלת עיסה המתאימה
לטיגון. לפי הצורך ניתן להוסיף קמח עם רך מידי, או להוסיף טחינה עם
סמיך מידי.
4. ליצור קציצות ולטגן בשמן זית.