מרכיבים:
1 צרור / חבילה תרד טורקי
200 גרם בשר בקר טחון
2 שום (שיניים) - כתושות
3 פירורי לחם - כפות
1 ביצים
1 תפוח אדמה - מגורר
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
שמן קנולה - לטיגון הקציצות
צזיקי - להגשה
אופן ההכנה:
1. לבשל התרד במים מומלחים 3 דקות, להוציא מהמים למי קרח לשתי דקות ולהעביר למסננת לניקוז המים ויבוש התרד.
2. לקצוץ התרד ולערבב את כל יתר המרכיבים, להוציא הצזיקי.
3. להכין קציצות ולטגן.
להגיש עם הצזיקי.
בתיאבון.