ריבת בצל

אני אוהבת להגיש את ריבת הבצל עם פטה כבד עוף.

מרכיבים:

6 בצלים גדולים ופרוסים
1/4 כוס שמן זית
1 כף שום - קצוץ דק מאד
1 כף טימין - עלים בלבד
1/2 קילו סוכר חום
500 סמ"ק חומץ בלסמי
1 בקבוק יין אדום יבש
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:

1. מאדים הבצל בשמן עד שנעשה שקוף, מוסיפים התימין והשום
וממשיכים לאדות עוד כשתי דקות.
2. מוסיפים הסוכר וממשיכים לבשל, תוך ערבוב עד שמתחיל להתקבל
קרמל.
3. מוסיפים חומץ ויין ומצמצמים הנוזלים עד לקבלת הסמיכות
הרצויה כשל ריבה.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5. מכניסים לצנצנת, מצננים ומכניסים למקרר.

No Comments Yet.

Leave a comment