מרכיבים: | |||
2 | בצלים - גדולים וקצוצים | ||
5 שיני שום | קצוצות גס | ||
500 גרם | בשר טחון - תערובת טחונה מהודו אדום ושניצל עוף, אפשר בשר טחון מכל סוג שיש בבית | ||
100 גרם | רסק עגבניות - 2 יחידות קטנות | ||
300 גרם | עגבניות - קופסת עגבניות קלופות וחתוכות גס | ||
500 גרם | פתיתים - פתיתים אפויים | ||
5 כפות | שמן קנולה | ||
מלח - לפי הטעם | |||
פלפל שחור - לפי הטעם | |||
פלפל צ'ילי - לפי הטעם - לא חובה | |||
מים | עד לכיסוי התבשיל | ||
אופן ההכנה:
בסיר גדול לטגן את הבצל עם השמן, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן מספר דקות. להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר משנה צבעו. להוסיף רסק עגבניות, קופסה עגבניות קלופות, ולבשל כרבע שעה, תוך ערבוב, על להבה נמוכה. להוסיף את התבלינים, פתיתים ומים, לערבב היטב, להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שהנוזלים נספגים (התבשיל לא צריך להיות יבש) והפתיתים רכים.
בתיאבון.