מרכיבים:
חצי קילו טופו קשה - חתוך לקוביות ומיובש
5 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות
2 גזרים - פרוסים
3/4 כוס חומוס סנפרוסט
10 עגבניות שרי - קצוצות
2 בצלים - קצוצים לקוביות קטנות
3 שיני שום - כתושות
ציר ירקות -עד לכיסוי התבשיל פחות 2 ס"מ
1/3 כוס שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לאוהבי הפיקנטי, 1/2 כפית אבקת צ'ילי
אופן ההכנה:
- לטגן הבצל בשמן עד נעשה שקוף.
- להוסיף הטופו ולהמשיך לטגן עוד מספר דקות עד שהבצל והטופו הופכים לזהובים.
- להוסיף יתר המרכיבים, להוציא הציר, ולהמשיך לבשל תוך ערבוב כ- 10 דקות.
- להוסיף הציר, לערבב, להביא לרתיחה. לטעום ולתקן טעמים.
- להמשיך לבשל על להבה נמוכה כ- 45 דקות ועד שהכל רך.
- להגיש חם בליווי סלט חסה.