תבשיל טופו עם תפוחי אדמה וגזר

מרכיבים:

 

חצי קילו טופו קשה - חתוך לקוביות ומיובש

5 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות

2 גזרים - פרוסים

3/4 כוס חומוס סנפרוסט

10 עגבניות שרי - קצוצות

2 בצלים - קצוצים לקוביות קטנות

3 שיני שום - כתושות

ציר ירקות -עד לכיסוי התבשיל פחות 2 ס"מ

1/3 כוס שמן

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

לאוהבי הפיקנטי, 1/2 כפית אבקת צ'ילי

 

אופן ההכנה:

 

  1. לטגן הבצל בשמן עד נעשה שקוף.
  2. להוסיף הטופו ולהמשיך לטגן עוד מספר דקות עד שהבצל והטופו הופכים לזהובים.
  3. להוסיף יתר המרכיבים, להוציא הציר, ולהמשיך לבשל תוך ערבוב כ-  10 דקות.
  4. להוסיף הציר, לערבב, להביא לרתיחה. לטעום ולתקן טעמים.
  5. להמשיך לבשל על להבה נמוכה כ- 45 דקות ועד שהכל רך.
  6. להגיש חם בליווי סלט חסה.

No Comments Yet.

Leave a comment