מרכיבים: | |||
2 | בצלים - קצוצים לקוביות | ||
1 ק"ג | בשר בקר לגולש - חתוך לקוביות | ||
100 גרם | רסק עגבניות - קופסא קטנה | ||
2 קופסאות | כרוב כבוש | ||
3 כפות | פפריקה מתוקה | ||
מלח - לפי הטעם | |||
פלפל שחור - לפי הטעם | |||
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף הבשר ולהמשיך לטגן משני הצדדים עד שמזהיב. להוסיף לסיר את הכרוב עם מי הכרוב, רסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל, לערבב היטב ובזהירות, להביא לרתיחה, ולהנמיך את האש, להמשיך לבשל עד שהבשר רך מאד - כשעתיים.
מידי פעם לערבב ולבדוק שיש מספיק נוזלים בסיר.
בתום הבישול צריך להישאר רוטב סמיך מאד וטעים.