תבשיל צמחוני עם תחליף נקנקיות

בתי היא צמחונית אדוקה, כשאני מארחת את משפחתי, אני דואגת שמכל המנות המוגשות תהיינה עבורה מנות צמחוניות זהות.

מרכיבים:
5 תפוח אדמה - קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 בצל - קצוץ דק
300 גרם אפונה - אפשר גם קפואה
6 נקניקיות - צמחיות של טבעול- חתוכות
4 כף/ות שמן זית
פלפל שחור
מלח ים
פפריקה מתוקה - לאוהבי הפיקנטי להחליף בחריפה
0.5 כוס/ות מים - בהתאם לצורך
אופן ההכנה:
לטגן הבצל עם השמן עד לקבלת צבע קרמלי, להוסיף את יתר המרכיבים, לערבב היטב ולהנמיך את הלהבה לקטנה.
להמשיך לבשל כחצי שעה, או עד שתפוחי האדמה רכים.
מעת לעת לבדוק שלא חסר נוזלים.
התבשיל לא צריך להיות נוזלי והרוטב שנוצר הוא סמיך ועשיר.

No Comments Yet.

Leave a comment