תבשיל תפוחי אדמה ונקניקיות

ובחורף, כשקר ולא מתחשק להתעסק במטבח, הנה תבשיל מנחם ומהיר.

מרכיבים:

2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
8 נקניקיות טובות
1.5 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה - למי שנמנע מהחריף, להוסיף עוד פפריקה מתוקה
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
3 כפות שמן קנולה
3/4 כוס מים

אופן ההכנה:

1. לטגן את הבצל בשמן עד שנעשה שקוף, להוסיף הנקניקיות ולהמשיך לטגן עד שהנקניקיות והבצל מזהיבים.
2. להוסיף תפוחי אדמה ותבלינים ולהמשיך לטגן עוד כחמש דקות.
3. להוסיף המים, להביא לרתיחה, להוריד האש ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים.

No Comments Yet.

Leave a comment