אצבעות גבינה צהובה מטוגנות

מרכיבים:

300 גרם גבינה צהובה, מהסוג האהוב עליכם – חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ
3 כפות חלב
1 ביצה
1/2 כוס קמח תופח
1 כוס פירורי לחם – אני אוהבת פירורי גריסיני
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1. לטרוף היטב הביצה עם החלב.
2. לטבול כל אצבע גבינה בקמח, בביצה ולכסות היטב בפירורי הלחם עד שאצבע הגבינה בכוסה היטב ויבשה. לנער היטב מעודפי הפירורים.
3. לטגן בשמן עד שמזהיב.
4. להגיש חם עם סלט חסות.

Comments are closed.