טוסט עם ביצה -קרוק מאדאם

בצרפת זה נקרא "קרוק מאדאם" ואם מכינים בלי ביצה, זה נקרא "קרוק מיסייה".
חפשו את ההבדלים ולמה ???

מרכיבים:
8 לחם לבן - פרוס - מרוחות בחמאה. ניתן להכין מכל לחם
4 ביצים
4 גבינה צהובה - פרוסות
4 ירך חזיר - פרוסות שינקן (ניתן להחליף בפסטרמה)
50 גרם חמאה
פלפל שחור

אופן ההכנה:
לקרוץ עם כוס 4 עגולים, ב- 4 פרוסות לחם, שיכילו הביצים.
במחבת טפלון גדולה, שיכולה להכיל 4 פרוסות לחם, להמיס 25 גרם חמאה ולהכניס את פרוסות הלחם השלמות.
להניח מעל כל פרוסת לחם פרוסת גבינה צהובה ופרוסת שינקן.
להניח מעל את פרוסות הלחם המחוררות ולתוך כל חור להכניס בזהירות
ביצה ולתבל בפלפל שחור.
לטגן מספר דקות - מכוסה - כדי לסייע לחלבון להתמצק, ולהפוך
לצד השני לטגון של חצי דקה נוספת.

הטוסטים מוכנים כשהחלבון מוצק והחלמון עדיין נוזלי.

ילדים "מתים" על זה - בלי השינקן.

No Comments Yet.

Leave a comment