כרובית אפויה בתנור

המרכיבים:

כרובית - מנוקה ומחולקת לפרחים - מבושלת במי מלח עד למצב אל דנטה
1 כף חרדל
1 כף מיונז
1 ביצה - טרופה
3 כפות שמן זית
מלח - לפי הטעם
פלפל חריף - לפי הטעם
1 שן שום - כתושה
3 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה:

1. לערבב היטב את החרדל, מיונז, ביצה, שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור ופירורי לחם, לתערובת      אחידה.
2. לטבול את פרחי הכרובית בתערובת ולהכניס לתבנית אפיה עם נייר אפייה ולאפות בתנור
180 מעלות עד שהכרובית מזהיבה ורכה.

להגיש מיד חם, עם יוגורט כבשים סמיך.

No Comments Yet.

Leave a comment