מרק פטריות מוקרם

מרכיבים:

1 בצל גדול - קצוץ

2 כפות שמן קנולה

250 גרם פטריות מסוגים שונים - פרוסות

2 כפות אבקת מרק ירקות

5 כוסות מים

2 שיני שום - כתושות

פלפל לבן ומלח (להיזהר בכמות המלח, יש אבקת מרק)

3/4 כוס יין לבן

1 שמנת לבישול

2 כפות קורנפלור - מעורבבות המעט מים

 

אופן ההכנה:

  1. לטגן הבצל עם השמן עד שנעשה שקוף.
  2. להוסיף הפטריות והשום ולהמשיך לטגן 3 דקות.
  3. להוסיף המים, היין, אבקת מרק ולתבל במלח ופלפל (להיזהר עם כמות המלח יש אבקת מרק)
  4. לבשל כחצי שעה.
  5. להוסיף הקורנפלור והשמנת ולבשל עוד מספר דקות, תוך ערבוב, עד שהמרק מסמיך לפי רצונכם.

 

No Comments Yet.

Leave a comment