מרק קפושניאק (כרוב ותפוחי אדמה)

מרכיבים:

 

2 קופסאות כרוב כבוש, כולל מי הכרוב

2 קבנוס מנדי - פרוס דק

2 גזרים - חתוכים לקוביות

2 בצלים קצוצים

4 תפוחי אדמה גדולים - קוביות גדולות

4 כפות שמן קנולה - לא שמן זית

מלח ופלפל שחור - לפי הטעם האישי

ציר ירקות או מים - לפי סמיכות המרק הרצויה

 

אופן ההכנה:

 

  1. לטגן הקבנוס בשמן עד שנעשה קריספי - להוציא מהסיר.
  2. באותו סיר לטגן הבצל, כשמזהיב להוסיף תפוחי אדמה, גזר והכרוב.
  3. לתבל במלח ופלפל שחור.
  4. להוסיף ציר - המרק לא צריך להיות מימי.
  5. לטעום ולתקן טעמים.
  6. לבשל כחצי שיה ועד שהירקות רכים.

 

No Comments Yet.

Leave a comment