סופגניות מהירות בלי שמרים

מרכיבים:

350 גרם קמח אוסם (חבילה)

2 אשל

2 ביצים

1 שקית סוכר וניל

4 כפות סוכר

 

ליטר שמן קנולה

אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. לחמם את השמן - השמן מוכן אם כשמכניסים ידית של כף עץ נוצרות בועות. לא להרתיח השמן.
  2. לערבב היטב את כל חומרי התערובת.
  3. בעזרת כף ליצור כדורים ולהכניס לשמן לטגן 2 דקות בכל צד.
  4. להוציא הסופגניות לנייר סופג.
  5. כשהסופגניות מתקררות, לפזר מעל אבקת סוכר.

No Comments Yet.

Leave a comment