אני מכינה וריאציה על סלט הטבולה הערבי המקורי. מתקבל סלט צבעוני, קל, טעים ובריא.
| מרכיבים: | |||
| 1 צרור | פטרוזיליה - קצוצה | ||
| 1 צרור | נענע - קצוצה | ||
| 1/8 צרור | זעתר - קצוץ | ||
| 1 צרור | רוקט | ||
| 2 | עגבניות - קצוצות לקוביות | ||
| 100 גרם | צנוברים - קלוי על מחבת בלי שמן | ||
| 1 כוס | בורגול - גס, מושרה כחצי שעה ב- 2- כוסות מים רותחים | ||
| 0.25 כוס | שמן זית - לפי הטעם | ||
| מיץ לימון - לפי הטעם | |||
| מלח ים - לפי הטעם | |||
אופן ההכנה:
לערבב את כל העלים הקצוצים, להוסיף את העגבניות והבורגול המסונן. לתבל בשמן זית, לימון ומלח - לטעום ולתקן טעמים ורק אז לפזר את הצנוברים ולערבב בידיים.
להגיש את הסלט מיד.
ניתן להכין מראש את כל העלים ורק לפני ההגשה להוסיף את יתר המרכיבים.

