סלט עגבניות ופלפל חריף

סלט העגבניות המפורסם של אידי מאשדוד, עם התאמות לטעמי.
==========================================
מרכיבים:
======
4 עגבניות בשלות, קצוצות לקוביות קטנות (אפשר גם עגבניות שרי)
פלפל ירוק חריף קצוץ דק - הכמות לפי הטעם האישי
מיץ לימון - הכמות לפי הטעם האישי
שמן זית
1 שן שום כתושה - אפשר גם יותר, שוב לפי הטעם.
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם

אופן ההכנה
========
1. לקערה מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים. טועמים ומתקנים
טעמים.
2. לתת לסלט לנוח רבע שעה לפני ההגשה, עד שהעגבניות ספגו הטעמים.
3. להגיש עם לחם טוב

מתוך אתר האוכל שלי - "אוכל תאווה והחיים הטובים".

No Comments Yet.

Leave a comment