פירה תפוחי אדמה אחר עם ביצים – פירה משודרג

הסלט הוא מבית היוצר של אחי הבשלן.
מעולה וטעים להפליא גם כסלט וגם כתוספת למנה עיקרית.
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה - גדולים, אדומים, קלופים וחצויים
8 ביצים
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
כמון - לפי הטעם
0.5 כוס שמן זית
3 בצלים - גדולים קצוצים לקוביות קטנות
3 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:
1. לתוך סיר שניתן להכניסו לתנור להכניס תפוחי אדמה, ביצים, מלח, פלפל, כמון ורוטב סויה ולכסות במים.
2. לחמם תנור ל- 100 מעלות, כמו לחמין.
3. להביא לרתיחה על הגז את תפוחי האדמה והביצים ולהעביר לתנור ל- 12 שעות לפחות.
4. לקראת ההגשה, לטגן את הבצל בשמן זית עד להזהבה.
5. להוציא את תפוחי האדמה מנוזלים, לקלוף הביצים ולמעוך עם מועך פירה. להוסיף את הבצל עם השמן, לתקן תיבול ולהגיש.

No Comments Yet.

Leave a comment