סלט קישואים חם

אני לא ממש חובבת קישואים או זוקיני, אבל הסלט החם הזה שאכלתי
במסעדה הדרוזית בסאג'ור, הביא אותי לשחזר המנה ולהגיש לכם המתכון.
שלא כמו כל סלט קישואים, הוא לא היה מימי ומכאן, לדעתי, הצלחתו.

מרכיבים:

8 קישואים רצוי זוקיני ירוקים, חתוכים לקוביות
2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
2 שיני שום כתושות
2 פלפל אדום קצוץ לקוביות
לימון מיץ מחצי לימון
1/3 כוס שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. להוציא מתוך הקישואים/זוקיני את הגרעינים ולחתוך לקוביות.
2. לטגן הבצל בשמן זית עד שנעשה שקוף, להוסיף הפלפלים,
לטגן מספר דקות, להזהר שהבצל לא ישרף, להוסיף קוביות הקישואים/זוקיני
3. להוסיף השום ולטגן יחד עד שהפלפלים רכים, להוסיף מיץ הלימון, מלח ופלפל,
לערבב לטעום ולתקן טעמים.

להגיש בטמפרטורת החדר.
ממולץ להגיש עם יוגורט טוב וסמיך.

No Comments Yet.

Leave a comment