כמו הסלט של "משני" פשוט, קל וטעים - אפשר להכין בבית במהירות רבה, לחסוך כסף ובלי חומרים משמרים.
| מרכיבים: | |||
| 8 | קישואים - קישואים קטנים, טריים ומגוררים | ||
| 3 | בצלים - קצוץ | ||
| 3 | ביצים קשות - מרוסקות | ||
| מלח - לפי הטעם | |||
| פלפל שחור - לפי הטעם | |||
| 4 כפות | שמן קנולה | ||
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את הקישואים המגוררים, מלח ופלפל שחור ולטגן עם הבצל כ- 10 דקות.
להעביר הכל, כולל הביצים, למעבד מזון, לטחון בפולסים בודדים, לתקן טעמים ולהגיש. אם התערובת יבשה מדי, להוסיף מעט שמן.
אפשר להגיש פושר או קר - תמיד טעים.

