סלט קפרזה אחר

מרכיבים:

1 עגבניה בשלה חתוכה לקוביות גדולות
10 עגבניות שרי - חתוכות לחצאים
10 עגבניות שרי ליקופן (חומות) - חתוכות לחצאים
10 עגבניות שרי צהובות - חתוכות לחצאים
4 צנוניות קטנות – פרוסות דק מאד
2 בצלים ירוקים – פרוסים באלכסון
6 עלי בזיליקום
1 כדורי מוצרלה בופלו – קרוע בידיים לחתיכות קטנות
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1. בכלי הגשה שטוח לפזר את מיגוון העגבניות.
2. לפזר מעל הצנוניות.
3. לפזר מעל את הבצל הירוק.
4. לפזר מעל את המוצרלה.
5. לתבל במלח ופלפל.
6. לפזר עלי הבזיליקום.
7. לטפטף מעל החומץ והשמן ולהגיש.

No Comments Yet.

Leave a comment