מי שבאמת לא אוהב לבשל, אבל רוצה להרשים במעדן דקורטיבי - הוא במקום הנכון.
מבית היוצר של סאלי.
| מרכיבים: | |||
| 200 גרם | סלמון - פרוסות סלמון מעושן | ||
| 3 | ביצים קשות - חתוכות לרבעים | ||
| 1 | בצל סגול - פרוס דק | ||
| 3 בצלים ירוקים חתוכים באלכסון | |||
| 6 צנוניות קטנות חתוכות לרבעים | |||
| 1/2 צרור | עירית - קצוצה | ||
| 1 פלפל צ'ילי אדום - פרוס דק - לא חובה | |||
| לרוטב: | |||
| 1/3 כוס | שמן זית | ||
| 4 כפות | חומץ בלסמי | ||
| מלח ים - לפי הטעם - להזהר הסלמון מלוח | |||
| פלפל שחור - לפי הטעם | |||
אופן ההכנה:
1. לסדר יפה את פרוסות הסלמון על הפלטה, לפזר את הבצלים השונים, הצנוניות, הצ'ילי והביצים.
2. לערבב היטב את חומרי הרוטב ולשפוך מעל הסלמון.
3. להגיש.

