עוגת פרג בחושה

מרכיבים:
1 כוס קמח תופח
150 גרם פרג - טחון
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1 כף תמצית וניל טובה
1 כוס חלב
100 גרם חמאה - רכה מאד
לציפוי: 100 גרם שוקולד לבן או מריר, מומס עם 3 כפות חלב

 

אופן ההכנה:
למערבל מכניסים את החמאה והסוכר ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל.
מוסיפים את הקמח והפרג, תמצית הוניל ואת החלב לסירוגין וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה.

משמנים בחמאה 2 תבניות "אינגליש קייק", או תבנית עגולה "בבקה". מכניסים את התערובת ואופים בתנור מחומם 180 מעלות כחצי שעה ועד שקיסם יצא יבש.

לשפוך מעל העוגה את ציפוי השוקולד.

No Comments Yet.

Leave a comment