עוף ממולא באורז עם זעפרן

מרכיבים:

1 עוף שלם - לבקש מהקצב להוציא העצמות - לתבל במלח ופלפל שחור
200 גרם כבד עוף - מנוקה מגידים וכלי דם וחתוך לקוביות קטנות
1.5 כוסות אורז בסמטי - מבושל עם מלח, פלפל שחור וזעפרן
1 בצל - קצוץ ומטוגן
3 שיני שום כתושות
100 גרם צנוברים - קלויים במחבת בלי שומן
1/4 כוס שמן זית - לטיגון הבצל והשום
12 שערות זעפן
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:

1. למחבת עם הבצל המטוגן והשום, מוסיפים את האורז המבושל, מערבבים ומוסיפים את הכבד, צנוברים, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומבשלים עוד מספר דקות.
טועמים, מתקנים טעמים ומסירים מהאש.
2. ממלאים את העוף במילוי, ולסגור העוף עם קסמי שיניים, שהמילוי לא יצא בעת האפיה.
3. מברישים את העוף ב- 2 כפות שמן זית מעורבב היטב עם הפפריקה.
4. מכסים בנייר כסף ואופים כשעה וחצי בטמפרטורה של 200 מעלות.
5. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 30, דקות כדי שישחים.
בתיאבון

No Comments Yet.

Leave a comment