פחזניות – פרופיטרולס

אופן ההכנה:

1 כוס קמח
1 כוס חלב
1 כף סוכר
100 גרם חמאה
קורט מלח
4 ביצים גדולות
למלית
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודיג וניל

אופן ההכנה:

1. להמיס החמאה בחלב, להוסיף המלח, הסוכר והקמח - לערבב עד שנוצר גוש בצק.
2. להעביר למיקסר עם מערבל גיטרה, להתחיל לערבל ולהוסיף הביצים אחת אחרי השניה
עד שנוצרת תערובת הומוגנית.
3. לתבנית אפיה להזליף הפחזניות עם שקית זילוף, או עם 2 כפיות.
להשאיר רווח בין הפחזניות.
4. בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות אופים הפחזניות כ- 20 דקות עד שזהוהות.

המלית
במיקסר מערבבים את מרכיבי המלית עד שנעשה קרם.

מילוי הפחזניות
מזיליפים המילוי לכל פחזנית, מחלקה התחתון, שם נוצר פתח להזלפה, או חוצים
לשניים.

מעבירים לכלי סגור את פחזניות ומצננים במקרר.

ההגשה
אפשר להגיש עם גנאש שוקולד מוזלף מעל, או אבקת סוכר, או סתם כך.

No Comments Yet.

Leave a comment