פירות מטוגנים בבלילת בירה

מינימום עבודה ומקסימום הנאה.
תפוחי עץ, בננות, אפרסקים ועוד ועוד, הם קינוח מדהים, המלווה בקצפת מתוקה וכדור גלידה. יאמי יאמי.......
 
מרכיבים:
3 בננה - חצויות לאורכן
3 תפוח עץ - קלופים, מנוקים מהליבה ופרוסים עבה
3 אפרסק - חצויים לרוחבם
לבלילה:
1.5 כוסות קמח תופח
2 ביצים
1/2 בקבוק בירה
קורט מלח
2 כפיות סוכר
1 כפית תמצית וניל - מרוכזת
להגשה:
אבקת סוכר - לפיזור על הפירות המטוגנים
שמנת מתוקה - להקצפה עם 2 כפיות סוכר
גלידת וניל - כל גלידה נחשקת, כדור לכל מנה
שמן קנולה - לטיגון הפירות
  

אופן ההכנה:
1. לערבב היטב את כל מרכיבי הבלילה עד שלא יהיו גושים והבלילה שתתקבל תהיה דומה לבלילת פנקייק, להשהות כחצי שעה.
2. להקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפיות סוכר.
2. לצפות היטב את הפירות בבלילה ולטגן בשמן עד להזהבה.
3. להוציא את הפירות מהטיגון ולהניח על נייר סופג.
להגשה:
על שש צלחות אישיות לחלק את הפירות, לפזר אבקת סוכר, להוסף "גבעת" קצפת ומעליה כדור גלידה.
להגיש מיד ולקצור מחמאות.

No Comments Yet.

Leave a comment