פסטה מתוקה עם פרג

מרכיבים:
1 חבילה פסטה - פטוצ'יני או פפרדלה
150 גרם פרג - טחון טרי
100 גרם אגוזים - כתושים דק
1 כוס חלב סויה
50 גרם תחליף חמאה - וגה
0.75 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל

 

אופן ההכנה:
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.

בסיר קטן לערבב היטב את יתר המרכיבים לרוטב הפרג. להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל תוך ערבוב כרבע שעה ועד לקבלת רוטב דייסתי.

לערבב את הפסטה עם הרוטב, להגיש חם ולהתמוגג בקינוח אחר.
בתיאבון

No Comments Yet.

Leave a comment