פסטה עם כדורי בשר

המרכיבים:

הקציצות
1/2 קילו בשר בקר טחון - אפשר כל תערובת של בשר טחון
1 בצל - מגורר על פומפיה
1 תפוח אדמה גדול - מגורר על פומפיה
2 שיני שום - קצוצות דק או כתושות
3 כפות פירורי לחם - או 2 פרוסות לחם רטובות ומפוררות
1 ביצה טרופה
שמן זית לטיגון הקציצות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם

רוטב העגבניות
1 קופסה עגבניות מרוסקות - אני משתמשת בפולפה או פסאטה
100 גרם רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
1 בצל - קצוץ דק ומטוגן
2 ענפי אורגנו - או חצי כפית אורגנו יבש
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם

1 חבילה ספגטי - מבושל לפי הוראות היצרן

אופן ההכנה:

הקציצות
1. לערבב היטב היטב, בידיים, את כל מרכיבי הקציצות.
2. לטגן קציצות קטנות בשמן הזית.

רוטב עגבניות
1. לטגן בשמן זית הבצל, להוסיף עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, אורגנו מלח ופלפל.
2. לבשל על להבה בינונית כעשר דקות, לבדוק טעמים ולתקן.
3. להוסיף הקציצות ולבשל ביחד על להבה בינונית כחצי שעה, עד לספיגת הטעמים בין הרוטב לקציצות.

4. להוציא ענף האורגנו.

להגיש עם הפסטה.

No Comments Yet.

Leave a comment