פסטה קרבונרה

וזה מה שנקרא, לדעתי, אוכל מנחם. קצר, מהיר וקולע כמעט לכל טעם.

מרכיבים:
1 חבילה ספגטי איטלקי
300 גרם בייקון או אווז - קצוץ לקוביות של ס"מ
3 ביצים מעורבבות היטב
2 חופנים של פרמזן או פקורינו - אפשר גם וגם
2 כפות שמן זית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
אופן ההכנה:
הכלל שלי בבישול פסטה, הוא לשמור כוס ממי בישול הפסטה למקרה שיש לדלל מעט הרוטב.
1. לבשל הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. לטגן הבייקון עם השמן עד שמזהיב.
3. לסנן הפסטה ולהחזיר לסיר, להוסיך הבייקון והביציים
ומערבבים מיד היטב, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.
4. חום הפסטה מצפה את את הפסטה בביצים ונותן כיסוי עדין
לפסטה, כמו קטיפה חלקה ונעימה.
אין חשש - הביצים מבושלות בחום הפסטה.

להגיש מיד עם גרידת פרמזן.

בתיאבון

Comments are closed.