פסטה רוזה

מרכיבים:

4 ענפי סלרי אמריקאי קצוצים

1 גזר חתוך לקוביות

1 בצל בינוני חתוך לקוביות

3 שיני שום קצוצים

מעט שמן זית

חבילה פסטה

מלח

פלפל שחור

קורט צ'ילי חריף

1 שמנת מתוקה לבישול

1 פאסטה - רוטב עגבניות

1 ענף בזיליקום

1/4 כוס ממיי בישול הפסטה

פרמזן מגורר

עלי בזיליקם לקישוט הפסטה.

 

אופן ההכנה:

  1. לטגן את ארבעת הירקות עם שמן הזית, עד שהבצל נעשה שקוף.
  2. להוסיף מלח, פלפל שחור וקצת צ'ילי (לא חובה), לערבב ולהמשיך לבשל עוד 2 דקות.
  3. בינתיים לבשל הפסטה עם מלח לפי הוראות היצרן.
  4. להוסיף הפאסטה עגבניות וענף הבזיליקום, לבשל מספר דקות עד לרתיחה, תוך ערבוב.
  5.  להוסיף השמנת המתוקה ולבשל עוד מספר דקות תוך כדי ערבוב.
  6. להוציא את ענף הבזיליקום.
  7. לטעום ולתקן טעמים.
  8. לסנן הפסטה, להעביר לרוטב יחד עם מי בישול הפסטה ולבשל עוד 2 דקות תוך ערבוב.
  9. להעביר לכלי הגשה, לפזר הפרמזן ולקשט עם עלי הבזיליקום.

No Comments Yet.

Leave a comment