פרגיות עוף ממולאות

המרכיבים:

12 פרגיות עוף עם העור
100 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 קילו תרד חלוט
1/2 כוס צנוברים - קלויים
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
שמן זית - לטיגון העוף

אופן ההכנה:

1. לערבב היטב המלית: גבינה, תרד, צנוברים, מלח ופלפל שחור.
2. לפתוח את בשר הפרגיות, עם העור כלפי מטה, למלא במלית, לגלגל לגליל.
3. לחמם השמן במחבת, להכניס הפרגיות עם חיבור הגליל כלפי מטה ולטגן עד להזהבה.
להפוך לצד השני ולהמשיך לטגן עד שהפרגיות זהובות.
4. להעביר לתנור 180 מעלות ולאפות מכוסה כ- 30 דקות.
5. להסיר נייר הכסף ולאפות עוד כ- 5 דקות עד שמזהיב.
6. לפרוס ולהגיש.

No Comments Yet.

Leave a comment