קלאפוטי דובדבנים

קינוח צרפתי
מרכיבים:
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
3 כפות קמח תופח
1/4 כוס חלב
1 "שמנת של פעם"
1 כפית תמצית וניל מרוכזת 
50 גרם חמאה - מומסת
2 כוסות דובדבנים, או פירות יער אחרים. אפשר גם קפואים ומופשרים.
 אבקת סוכר            לפזר מעל המאפה

אופן ההכנה:
1. להקציף את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2. להוסיף את הקמח ולקפל לתערובת בעדינות.
3. להוסיף את החלב, השמנת, הוניל והחמאה ולערבב בעדינות.
4. לחמם תנור ל- 180 מעלות.
5. לשמן בחמאה תבנית 26/24, ליצוק את הבלילה מעל הפירות.
6. לאפות כ- 40 דקות ועד שמרכז המאפה בלבד מוצק ולא נוזלי.

7. לפזר מעל אבקת סוכר.

הצעת הגשה - עם "שמנת של פעם" או גלידה וניל.
בתיאבון

No Comments Yet.

Leave a comment