קציצות בשר מטוגנות

סתם קציצות בשר מטוגנות, שכל מי שעומד על יד המבשל, חוטף אותן ישר מהמחבת.

מרכיבים:

לתערובת הקציצות
1 ק"ג בשר בקר טחון - רצוי צואר או פלדה שיש בהם קצת שומן
1 בצל - קצוץ לקוביות קטנות מאד
3 שיני שום - כתושות

2 תפוחי אדמה - מגוררים דק

מעט פירורי לחם - לפי הצורך
4 פרוסות לחם לבן - בלי הקרום, מושרות במים וסחוטות היטב מהמים
2 ביצים - טרופות
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
2 כפות שמן קנולה - לתערובת הקציצות

לציפוי הקציצות
1 כוס פירורי לחם או פנקו

לטיגון
שמן קנולה - לטיגון הקציצות, חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. לערבב היטב, ביידים, את תערובת הקציצות.
2. ליצור כדורים קטנים ולגלגל אותן בפירורי הלחם לציפוי.
3. לטגן בשני הצדדים בשמן החם עד שמשחימות.

להגיש מיד ולאכול אותן כמו גרעינים, כמה שלא עושים זה לא מספיק.

No Comments Yet.

Leave a comment