קציצות בשר ממולאות ביצים – ביצים סקוטיות

מרכיבים:

======

6 ביצים

 

לקציצות:

====]==

1/2 ק"ג בשר טחון

1 בצל בינוני – קצוץ דק

1 פלפל חריף – קצוץ דק, לא חובה

2 כפות פירורי לחם

2 שיני שום כתושות

1 ביצה

1 כף שמן קנולה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

לטיגון:

=====

3/4 כוס קמח

2 ביצים

1.5 כוסות פירורי לחם

שמן קנולה לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

=========

  1. לבשל הביצים 5 דקות ולהעביר למי קרח להפסקת הבישול.
  2. לערבב ביד, היטב, את כל מרכיבי הקציצות ולחלק ל- 6 חלקים שווים.
  3. מקלפים הביצים בזהירות, הן רכות בפנים.
  4. על פלסטיק נצמד, משטיחים 1/6 מהבשר, מניחים ביצה, מקפלים הפלסטיק ובעזרתו מצפים הביצה בבשר לכדור אובלי, בזהירות, שהביצה לא תיסדק.
  5. טובלים כל קציצה בזהירות, בקמח, בביצה ופרורי הלחם.
  6. להכניס למקרר לקירור של כחצי שעה.
  7. לטגן הקציצות כ- 3 דקות מכל צד, עד שמזהיבות.

No Comments Yet.

Leave a comment