קציצות טבעוניות עם עדשים כתומות ובורגול

מרכיבים:

1/2 כוס בורגול - מושרה במים כחצי שעה ומסונן

1/2 כוס עדשים כתומות - מבושלות במים ומסוננות

1 תפוח אדמה גדול - מגורר

1 בצל גדול - מגורר

2 שיני שום - כתושות

1 סלסלת פטריות שמפיניון - קצוצות במעבד מזון בפולסים, לפירורים

1/3 כוס טחינה גולמית

1/2 כוס קמח אוסם

3/4 כוס פירורי לחם

מלח - לפי הטעם

פלפל שחור - לפי הטעם

שמן זית - לטיגון הקציצות

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצות.
  2. לטעום ולתקן טעמים.
  3. להכניס למקרר כשעה.
  4. ליצור קציצות ולטגן עם שמן זית, על להבה בינונית, עד להשחמה.

 

No Comments Yet.

Leave a comment