התעקשתי הפעם לא לזרוק את העוף והבשר "המכובסים" מהמרק, וזה מה שיצא לי.
| מרכיבים: | |||
| לקציצות | |||
| 2 | כרעיים עוף - מהמרק - מנוכה מעור ועצמות וקצוץ גס | ||
| 1/2 קילו | בשר בקר - שפונדרה מהמרק - מנוכה מעצמות ושומן וקצוצה גס | ||
| 2 החלק הלבן בלבד | כרישה - פרוסה דק ומבושלת 7 דקות במים עם מלח | ||
| 1 | תפוח אדמה - מגורר בפומפיה | ||
| 2 פרוסות | חלה - מושרות במים וסחוטות | ||
| 1 | ביצה - טרופה | ||
| 100 גרם | אווז מעושן - קצוץ לקוביות | ||
| שמן קנולה - לטיגון הקציצות | |||
| מלח ים - לפי הטעם | |||
| פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם | |||
| 2 שיניים | שום - כתוש | ||
| יוגורט - אופציה להגשה | |||
| פירורי לחם לפי הצורך | |||
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל המרכיבים.
להכין קציצות ולטגן, אם רך מידי להוסיף פירורי לחם.
אופציה - להגיש עם יוגורט קר.
בתיאבון.
ניתן גם לאפות את הקציצות, אולם "משלמים" במחיר הטעם.

